Om MIG

Under stora delar av mitt liv har jag känt av andlig aktivitet. År 2007 blev jag ceritfierat medium. Sedan dess har jag under olika perioder haft kurser o privata konsultationer  i  andlig inriktnig. Vägen dit har varit lång och krokig.
Enligt mig finns det en anledning till att vi lever här på jorden. Vi är här för att växa i själen. Själens tillväxt är meningen med livet brukar jag säga. Vi lever olika länge beroende på vad vi ska lära oss. Vissa lär sig snabbt medan andra tar det längre tid för.
De som har ett jobbigt liv lär sig mycket och vänder hem till andevärlden starkare i själen.

Mitt liv har verkligen varit en utmaning på många sätt och många gånger har det varit svårt. Men jag förstår varför människor är så olika och varför vissa drabbas mer än andra.
 
TANKAR OCH INFORMATION JAG FÅTT FRÅN MIN GUID

Det finns ingen andledning till att ångra något vi gjort eller gått igenom. Ta lärdom av det istället och gå vidare.

Varför är det sådan skillnad på människor??
Vissa personer går igenom livet med en klackspark. God hälsa, bra jobb och tillräckligt med pengar medans andra har ett liv fullt av beskymmer och sjukdomar m.m.

En äldre själ jobbar ofta med människor och är utåt väldigt glad och positiv.  De är ofta andliga och tror att vi lever här av en anledning. Inte alltid men väldigt ofta har de problem med att personer i dess omgivning missförstår dem och de ingår ofta i familjen. En gammal själ väljer att växa upp tillsammans med personer som är på en annan själsnivå. 

Yngre själar är de som gör olika typer av våldsbrott exempelvis  terrorister, mördare, diktatorer m.m. De har inget samvete. Just nu är det en förändringens tid på många sätt. Många själar ska överleva och växa. De äldre själarna kommer att delas in i olika grupper. De ska ta hand om varandra och vår jord så gott det går. En del ska sprida kunskap i andlig inriktning. Prata om varför vi lever och försöka få oss att förstå meningen med livet. Ingen anlednig av vara avundsjuk på andra som har det bättre, det är upp till dig att göra något av ditt liv. Det är aldrig försent att förändras om det behövs. 

Många undrar hur man komunicerar med andevärlden???? Det är säkert olika från person till person.  Men om du tänker dig att en döv person kan teckenspråk så komunicerar de med händerna.  Vissa lär sig det och förstår . Min guid sa till mig att teckenspråk är ett sätt att komunicera men man måste lära sig att förstå vad som tecknas. När jag pratar med andevärlden så visas bl a symboler som jag ska tolka. Det är på samma sätt. Man kan lära sig det och det är egentligen inte så svårt. Det är koder man måste lära sig. Det är väldigt enkelt säger min guid. Det är vi människor som har en förmåga att krångla till det. De orden säger han ofta till mig....Varför ska du krångla. Du sätter igång dina egna tankar och då blir allt mycket svårare. Alltså tänk inte så mycket  när du pratar med andevärlden utan säg det som du får till dig direkt...

Om du väljer att besöka ett medium så säger min guid:::

Det är väldigt viktigt att ett medium ger bevis det ökar trovärdigheten hos dem. Jag/eller ett annat  medium ska enligt min guid prata om här och nu kring personen som kommit till mig/annat medium. Guider ger gärna goda råd o vägledning framåt också. 
Men  om inte nutiden stämmer finns ju ingen anledning att tro att framtiden stämmer heller. Välj noga vem du går till och ta bara till dig det som känns rätt i hjärtat och var noga med att säga till om något inte stämmer eller om det är något som du inte förstår. Du ska vara nöjd/ tillfreds och känna dig lugn o i harmoni  efter mötet. 

Ett medium kan ibland även se händelser som inte är så trevliga men skall inte på något sätt oroa klienten. 
Våra liv är förutbestämda i det stora hela men vi kan välja olika vägar att komma dit. Ett medium skall inte prata om när någon skall dö eller förolyckas på något sätt. Ej heller göra föräldrar oroliga att något tråkigt skall drabba deras barn....m.m

 

Eva-Lotta medium i Halmstad